Liability statement


A honlapot a Dr. Tálosi Ádám ügyvéd (a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja) és Dr. Tálosi Adrienn ügyvéd (a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja) üzemelteti és tartja fenn az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény és a 2017. évi LXXVIII. törvény, valamint a vonatkozó kamarai szabályzatok előírásai szerint.

A szabályzatok – az ügyfelek jogaira vonatkozó tájékoztatással együtt – a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon érhetők el.

A honlapon található információk semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak. Amennyiben konkrét tanácsra van szüksége egy adott jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a honlapon található elérhetőségeinken. Mindent megteszünk azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalunk felelősséget az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. Nem vállalunk továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, amelyekre lehetőség szerint minden esetben felhívjuk a figyelmet. A külső honlapokat független harmadik felek üzemeltetik, amelyekre nem vagyunk befolyással, ezért nem vagyunk felelősek az ilyen honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.